USI GLISANTE – Industrial  Design

Cu excepția cazului în care funcția ușii este de a separa un birou privat, majoritatea locurilor de muncă experimentează o productivitate mai bună și un mediu de lucru mai pozitiv atunci când lumina naturală este încurajată în spațiu. Unele dintre opțiunile noastre pentru  glisante cu rame metalice și geamuri din sticlă includ: sticla securizata, sticla colorata, sticla ornament.

Usa din sticla glisanta

CE INSEAMNA INDUSTRIAL DESIGN ?

Caracterul acestor uși se află în titlul lor de „industriale”: dau o senzație curată, eficientă și sunt transparente. Aceste uși glisante fac o figură impresionantă într-un spațiu de lucru, fie că este într-o clădire de birouri sau în casa ta.

Usi glisante industrial desgn

Usi Glisante cu Doua Canate

Usile glisante din metal si sticla  mențin fluxul de lumină între camere și  nu separa complet spațiul de zonele adiacente

Usa glisanta fixata pe tavan

Usi glisante cu Sina pe Tavan

Usile se fixeaza pe tavan, nu au sina pe pardoaseala.

Usa glisanta

Usi Glisanta cu sticla armata

Usa glisanta cu parte fixa. Usa gliseaza pe langa partea fixa si pe langa perete .

Usi glisante cu oglinda

Usi glisante cu oglinda

Usa glisanta cu parte fixa pentru bucatarii. Usa gliseaza pe langa partea fixa iar sticla a fost inlocuita cu oglinda.

Deși ușile glisante industrial design  provin inițial dintr-un design rustic în stil fermă, au fost făcute multe actualizări ale aspectului și materialului lor pentru a oferi o multitudine de opțiuni pentru casa sau biroul modern. Puteți alege dintr-o multitudine de aspect și modele diferite pentru a vă asigura că ușa industrială glisantă de industrial design  complimentează și contribuie la estetica spațiului dumneavoastră.